O NAMA

Sve što vam treba je IPTV aplikacija na vašem Smart TV-u. IPTV aplikacije poput Smart IPTV, Duplek IPTV, NET IPTV, Roial IPTV, SET IPTV mogu se preuzeti na LG i Samsung Smart TV uređaje, a SS IPTV može preuzeti bilo koji drugi Smart TV brend koji nema ograničene mogućnosti u Pametni meni. Novi Samsung Smart TV ograničio je upotrebu aplikacije Smart IPTV.

Ostali uređaji koji se koriste za instaliranje IPTV liste za reprodukciju su Android TV ili Android boks, Apple TV ili set-top-boks koji se mogu koristiti kao dodatak pametnom ili ne-pametnom televizoru.

Treća opcija su uređaji poput računara ili prenosnog računara, Vindovs-a ili Mac-a sa instaliranim MiIPTV Player-om ili VLC-om. Lista kanala može se instalirati i na pametni telefon ili tablet računar putem aplikacije IPTV.

Naši kupci dobijaju direktan ekskluzivan pristup desetinama hiljada svetskih kanala, počev od sporta, filmova i popularnih TV emisija sa visokim kvalitetom slike i vrlo stabilnim prijemom. Pored toga, tu je i nedeljno ažurirana lista filmova i serija vašeg omiljenog žanra na video na zahtev.

UŽIVO IPTV pruža nedeljne novosti o kanalima koji su podeljeni u grupe / zemlje (preko 50), VIP, sportske (poput svih američkih i evropskih sportova uživo), filmske kanale, muziku i crtane filmove. Kanali se dodatno mogu grupisati i favorizovati putem aplikacije, tako da ćete moći da primate streaming svojih omiljenih kanala direktno od kuće.

Kanali za odrasle i VOD filmovi za odrasle su uključeni ili isključeni naručivanjem kupovine. Takođe, prilikom naručivanja paketa možete da otkinete kanale sa liste zemalja koje vas ne zanimaju. Eliminisanje kanala ne smanjuje cenu, to je vaš izbor.

Za HD slike potrebna je brzina interneta od najmanje 15 Mbps, za FHD je potrebna brzina od oko 50 Mbps. Međutim, čak i za SD kanale, preporučujemo brzinu interneta od najmanje 4 Mbps. Da biste proverili osnovne zahteve za striming, morate izmeriti brzinu interneta https://www.speedtest.net/

Tokom vašeg perioda pretplate, kao što smo gore pomenuli, dobićete redovne nedeljne nadogradnje i dnevnu podršku u slučaju problema. Pre nego što zatražite našu podršku, pogledajte stranicu sa čestim pitanjima na kojoj možete pronaći odgovore na sve eventualne probleme sa vaše strane.

Pre nego što se odlučite za kupovinu paketa po vašem izboru, možete da dobijete besplatnu probnu verziju od 24 sata koja je dostupna samo za ozbiljno zainteresovane kupce.

Predlažemo da izbegnete gnjavažu i često baferovanje improvizovanim ponudama i sličnom cenom nepouzdanih provajdera IPTV kanala povezanih na jeftin i nestabilan server.

Paket od koga kupujete UŽIVO IPTV neće se deliti sa drugim pretplatnicima, kao što je slučaj sa većinom preprodavaca. Paket sa vašim željenim kanalima biće isključivo vaš.

Volimo naše kupce i pozdravljamo vaše povratne informacije i sugestije. Molimo koristite dugmad za kontakt na desnoj strani glavne strane da nam kaže šta radimo ispravno ili šta možemo poboljšati.